Sivuston tarkoituksena on:
Yhdistää kristityt autoharrastajat ja tukea evankeliumin kertomista muille ihmisille eri tavoilla, kuitenkin liittyen tähän autoharrastukseen. Arvopohja on yhteiskristillinen, eli tunnustamme yleisesti hyväksytyn kristillisen arvopohjan, johon kuuluu usko kolmiyhteiseen Jumalaan, eli Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen.

Toimintamuodot
Alla esimerkkejä eri toimintamuodoista, mutta teemme sitä johon ovet aukeavat.
Lähtökohtana kuitenkin on:

-miitit. Voidaan vaikka ajella johonkin paikkaan ja pitää oma kokoontuminen taikka ajella isompaan cruisingiin letkassa, esim. kerran kuussa pidettäviin pääkaupunkiseudun cruisingeihin. Cruisingien ajankohdat löytyvät www.cruisingnight.fi

-tutustua muihin ja saada uusia samanhenkisiä kavereita.

-toyrunit eli ns. lelurallit. Osallistuminen itse-,tai toisten järjestämiin ns.hyväntekeväisyysajoihin/tapahtumiin. Esim. autojen esittelyä ensikodin lapsille ja heidän ilahduttaminen antamalla pienet kyydit autolla tms. Toki hyväntekeväisyysajot voivat sisältää muutakin tai liittyä muihinkin asioihin kuin edellä mainittu.

-yhteistyö seurakuntien ja muiden kristillisten järjetöjen kanssa. Seurakunnan tai kirkon tilaisuuksien yhteydessä pidettävät miitit. Seurakunnat tai yhdistykset voivat itsekkin pyytää meitä mukaan johonkin tilaisuuteen ja siinä sivussa esitellä autokalustoa parkkipaikalla ja jutella kiinostuneiden kanssa jne. 
"Minä olen tullut valoksi maailmaan, ettei yksikään, joka uskoo minuun, jäisi pimeyteen" Johannes 12.46.

"En minä ole tullut kutsumaan parannukseen vanhurskaita vaan syntisiä." Luukas 5.32.

"Jos siis Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita" Johannes 8.36.

"Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani" Johannes 14.6.
(c)2018, Kaikki oikeudet pidätetään
MUSCLECARSOFGOSPEL.INFO